fredag 24 augusti 2007

hello!

Halloj alla läsare! Som ni ser så har jag inte uppdaterat med nåt nytt pyssel...men jag har inte haft tid eller ork för det...det enda jag orkat är att kika in på era sidor och samla inspiration och beundra allt det vackra ni gör! Nu till helgen har jag dock planer att pyssla, lite nya kort och atc,s...Så snart dyker det upp nåt nytt även här..=)

Hi all my readers! As you can see i haven't new stuff in here.. i just haven't had the strengh to do anything, only look around at your blogs and getting inspiered and checking out all the beutifull things you have created! But this weekend i'm planing to make cards and atc,s. So hopefully there will be new stuff to look at here shortly!

Moi moi kaikki lukijat! Kuten olette varmaan huomanneet niin minun sivuilla ei ole ollut mitään uutta tällä viikolla, ei vain ole ollut aikaa eikä tarmoa askarella...ainut mitä olen jaksanut on kirellä teidän blogeja ja ihailla kaikkea kaunista mitä olette tehneet, ja inspistä olen saanut vaikka kuinka paljon! Ajattelin että nytten viikonloppuna kerkeän pikkuisen askarrella,pitäisi tehdä kortteja ja atc,eitä niin kohta tulee jotain uutta tännekkin! =)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Sari, aina ei ole tarmoa saada jotain aikaiseksi. Joka päivä kyllä käyn täällä katsomassa, että josko olisit tehnyt jotain :o)

maiju

Sollan sa...

Jamen precis som talaren ovan: Man kan ju inte alltid orka göra saker. Man ksa göra för att det är kul och för att man själv vill. Det får inte kännas som tvång. Men det ska som vanligt bli spännande att se vad du lägger upp sen. Kramen

Alhambra Club sa...

Hope you are feeling better soon, miss your lovely creations

Anonym sa...

Täällä toinen fani, joka käy uskollisesti katselemassa mitä uutta, kaunista olet tehnyt:-) Lepäilyksi taitaa täälläkin kohta mennä, kun meinaa flunssa iskeä...

Anonym sa...

Moi! Kiva kuulla että ATC tuli perille ja että tykkäsit siitä :) Pistän sitten molemmista kuvat blogiini kun sun kortti saapuu perille. Toivottavasti sen tekeminen ei maistunut aivan puulta, ei sillä mikään kiire olisi ollut... Odotan sitä kuitenkin innolla nyt kun tiedän sen olevan matkalla! :)

Beth Norman-Roberts sa...

Anxiously awaiting your new projects/

Casa Ottman sa...

Väntar på korten *skratt* Eller var det nästa helg ? Kramar i massor
Helena

ps Jag bara skojar lite med dig *kram* ds