lördag 10 november 2007

2 kort/2 cards/2 korttia

Underns tid är inte förbi!! *S* Idag har jag hunnit göra 2 kort (farsdag) en till älsklingen och en till underbara svärfar. Det vart 2 snabba kort... men kort i alla fall! Imorse när vi vaknade så hade snön kommit till Stockholm...så vitt o vackert ute..men huuu så kallt det är!!! Nu måste jag hinna laga lite mat till familjen oxå..=) Ha det gott alla!

Today i have actually managed to make 2 cards...(Fathersday) 2 fast ones,one for my hubby and one for my beloved fatherinlaw, but still cards...*LOL*
When we woke up this morning snow had arrived to Stockholm! It's so white and beutifull outside now..but OMG...it's cold!! Well, better get my but out of this chair and go and make some dinner for the family...=) Ha ve a lovely weekend!

Ihmeittein aika ei ole ohi!! =) Olen saanut aikaiseksi 2 korttia tänään... (isänpäivä) kullalleni ja mieheni isälle ( niin onko se appi suomeksi?) Kauheeta miten sanat unohtuu kun ei käytä! Lumikin on saapunut Tukholmaan, aamulla kun heräsimme oli maa ihan valkeana, on se vieläkin...on niin kaunista! Mutta jee on kylmää.... =) Nyt pitää mennä laittaa sapuskaa perheelle... =) Hauskaa viikonloppua sinne teille!

Älsklingens kort/ My hubbys card/ Mieheni korttiSvärfars kort/ fatherinlaws card/ Apin? kortti


1 kommentar:

Debby sa...

kivat isanpaiva kortit.