tisdag 9 mars 2010

Hello!

Hej alla!

Det har varit tyst här inne lääänge, men det har bara varit så tufft dom senaste månaderna, och tuffare blir det...=( Först så fick min "bästa" vän på fyra tassar somna in plötsligt....det tog mig hårt, då han var så speciell för mig... Sen bryter min man sin fot riktigt illa, blir opererad, drar på sig infektion o dyl...Sen drabbades vi av övaersvämning på jobbet! En plogbil plogade över e brandpost och vi hade vatten upp till knäna... (katastrof för oss som småföretagare...) Och till sist får jag mina dåliga nyheter... Jag har drabbats av cancer...Usch, det är första gången jag skriver det där hemska ordet...Nu väntar jag på svar på hur långt den har hunnit gå... Ni anar inte rädslan för framtiden man får...osäkerheten och oron. Jag funderade länge på ifall jag skulle skriva om det i min blogg, men så tänkte att det kanske är bästa sättet att få det "ur" sig...Och ifall det finns andra där ute med tankar och madrömmar, så finns jag här, ifall ni behöver rabbla av er...*S* Men men, jag har ju inte gett upp pysslandet helt heller, har bara inte hunnit, eller orkat... men nu så har JP's vårrus börjat och jag var ju bara tvungen att hoppa på den!! *S* Så nog om allt tråkigt och nu ser vi framemot en underbar kreativ vår! Lägger in några alster jag hunnit göra...hela 2 st.... he he heeee... Ha det gott alla vänner, och ta hand om varandra!
It's been very quiet in here, but i have a tuff time behind me..and i'm going to have an even tuffer time ahead... First my beloveed best friend "my dog" had to go to "ever green",(had to put him down) and that took me really hard, since he´s been my best friend and baby for many many years...Then my dear hubby takes a really bad fall and brakes his leg in several places,has an operation and gets a bad infection... We had a FLOOD at our work! A fire post broke outside our repairshop..and we had water up to our knees... Chaos att work.. Then i get my own bad news... i have cancer... There, i said it, wrote it. Haven't been able to do that since my doctor called me. Now we can only wait for my test resaults too se how far it's gone...Oh my the fear i have felt for the future, for my kids.. so many nightmares and diffrent thoughts going throw my head... I thought for a long time should i write about it here, on my blog, But then i thought if there is some else out there with these thoughts, and needs someone to talk too, i'm here!
But, enough of that! I haven't given up crafting, but just haven't had the time or energy.. But then i noticed that JP is haveing a spring CC, and i just had to jump on! So, so far i have made 2 challenges..*lol* Have a great day and please, take care of each other!

Heippa pitäkstä aikaa! Blogissani on eri syistä ollut hyvin hiljaista...Elämä on ollut kovaa, ja vielä kovemmaksi muuttuu... Ensin minun paras ystäväni, minun karvapallo (koirani) sai nukahtaa, ja se otti minuun kovasti...sillä hän oli paras ystäväni monia vuosia... Sen tapahtuman jälkeen, mieheni putosi pahasti ja katkaisi jalkansa useammasta kohdasta, leikkaus tuli ja sen jälkeen paha tulehdus ja sairaalassa juoksua... Sen jälkeen meidän töissä oli tulva! Iso vesi "posti" meni rikki ja meillä oli polviin asti vettä... (paha homma meille sillä se on meidän oma yritys) Ja sitten olen saanut omat huonot uutiset... minulla on syöpä... hyi..tää on ensimmäinen kerta kun kirjoitan sen sanan... Nytten vain voin odotella kokeitten tuloksia että kuinka pitkälle se on mennyt... Hurjia ajatuksia ja pelkoja tullu.. painajaisia jne... Mietin pitkään että kirjottaisinko asiasta ollenkaan tänne, mutta sitten mietin että jos täällä on muita, joilla on samanlaisia ajatuksia, ja tartte vaan jonkun jolle puhua peloistaan... niin olen täällä! No niin, mutta se niistä asioista.. edessä on ihana kevät! Askartelemaan en ole oikein jaksannut, mutta kun huomasin että JP llä on CC niin oli pakko hypätä mukaan! Olen vasta kerennyt tekemään 2 haastetta... Oikein mukavaa iltaa, ja muistakaa otta huolta itsestänne, ja toisistanne!

Utmaning: Skapa i gult & brunt.
Challenge: Create something with the colors yellow & brown.
Haaste: Tee jotain väreillä keltainen & ruskea.

Utmanning: Sifferutmaning tex; 1 brad,2 papper,3 blommor etc.
Challenge: Number challenge ex; 1 brad, 2 pappers, 3 flowers etc
Haaste: Numero haaste esim; 1 haaraniiti, 2 paperia, 3 kukkaa jne...

Orkar inte skriva min lista nu... Men fick till det till Nr 13
Too tiered to start writing my list..but i managed to make it to Nr 13
Liian väsyny kirjoittamaan minun listaani..mutta sain numeroon 13 asti

25 kommentarer:

Lorie sa...

Oh, my word Sari! I'm so sorry about all the things going on in your life. I was floored when the word "cancer" came into your post. Please let me know if I can help in anyway! Also, please e-mail me your address so I can at least support you with cards! HUGS Sari!

myy ja vilijonkka sa...

voimia sari sinulle ja perheellesi!
kauniit kortit olet tehny!

Anonym sa...

Hej vännen!

Men kära nån! Hur kan du drabbas av allt elände!!!??? Får jag undra vart du fått din cancer & om du orkar prataom det?

Jag känner med dig så otroligt mkt, man finner inte ord i dessa svåra stunder! Men du ska veta att tänker på dig! =)

Om det piggar upp dig så har jag en del godsaker jag slumpar bort nu i min blogg om du orkar titta!

Många varma styrkekramar Ulrica

Anna sa...

Men vännen då.... Åh vad jag tänker på och in familj!! Skickar en massa styrke kramar till er alla, speciellt till dig! Många många kramar/ Anna

P.S. Glömde ju skriva hur underbara alster du orkat göra!

Lotta sa...

Men lilla vännen....vad säger du....Shit vad ledsen jag blir. Räckte det inte med allt annat ledsamt ni råkat ut för.....livet är så orättvist. Jag har så jättesvårt att hitta dom rätta orden i såna här fall....men jag Tänker massor på dig och din familj nu och jag skickar en helt hög med Styrkekramar. Jag vet att du fixar detta tjejen!!! Du är stark!
Kram!

Taina sa...

Hei Sari! Olenkin ihmetellyt miksi sinusta ei ole kuulunut mitään. Miksi joitakin ihmisiä koetellaan noin paljon. Voimia ja jaksamista sinulle, onneksi hoitomenetelmät ovat kehittyneet kovasti.

Viipula sa...

Iso halaus sinulle Sari , paljon voimia sinule ja koko perheellesi! On jotenkin uskomatonta, kuinka yhdelle ihmiselle annetaan kannettavaksi noin paljon. Olenkin ehtinyt sinua ja korttejasi jo ikävöidä ja olenkin ihmetellyt, mihin olet kadonnut, nyt sen ymmärrä, ei kukaan enään tuossa tilanteessa blogeja jaksa ajatellakkaan.
Mutta uskon, että kaikki kääntyy parhain päin, ja jos vain jaksat, tartu hetkeksi kortteiluun, se vie ikäviä ajatuksia muualle!

Sollan sa...

Jag blir ju alldeles mållös. Ja, jag har varit på väg att efterlysa dig då det varit så tyst och jag tänkte att du hade väll fullt upp med alla små barn, familj mm. På sätt och vis var det ju så men inte som jag såg det. Gumman! KRAM! Vi har aldrig träffats på riktigt men jag önskar dig all styrka och allt gott ändå. Håller alla tummar jag kan för att allt ska bli bra med allt och alla hos dig. Kram igen!!

Loreal Blondi sa...

Man har ju inga ord för att säga hur det känns när man hör nåt sånt som cancer...
Men hakan upp! Nuförtiden kan man ju göra nästan omöjliga. Hoppas du orkar ta dagen som det kommer o skrattar så känns allt lite lättäre.
- Jag tycker om den nedersta kortet med tösen. Så vacker hon är. Den översta är lite för 'modern' för mej :)
Ha det bra!

lehtipollo sa...

Voi Sari... Paljon kestämistä sinulla, voimia toivottelen minäkin. Tosi kauniit askartelut! <3

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Maaret sa...

Voimia ja jaksamista sinulle, sekä tietysti koko perheellesi!
Toivotaan ja uskotaan, että kaikki kääntyy parhain päin ja edessä olisi sinulle paljon ihania ja onnellisia hetkiä:)

Ritva sa...

Voimia teille paljon, paljon. On ollut itselläkin joskus sellaisia todella raskaita kasaumia eli murheita oikein isolla kädellä annettuna, joten tiedän, mitä tunteita voi olla....

Lisäksi siskollani oli rintasyöpä, rinta poistettiin, hoidot annettiin ja nyt näyttää todella hyvältä tilanne....joten toivottavasti tämä oli kannustava kertomus.

Paljon rohkeutta, uskoa ja positiivisia ajatuksia teille sinne, tuemme täältä käsin - ajatuksilla voi olla ihmeellinen ja parantava vaikutus.
Halauksin!

Ja - ihastuttavia kortteja!

Anna sa...

Ei ole helpolla sinua nyt päästetty :( Mutta ei anneta periksi, vaikeuksien kautta voittoon, ihan varmasti, vaikkei se nyt silti ehkä aina tunnukkaan.

Voimia sinne sinulle ja koko perheelle!

Fröken paj sa...

Vad ledsen jag blir när jag läser ditt blogginlägg! Hoppas verkligen att det ordnar upp sig.
Tackar för orden på min blogg. Fina saker du gjort till JP Hobbys utmaning. Krya på dig KRAMAR/Frk paj

Silli sa...

Oh my!!! Sari..I wish you and your family all the best! Thinking of you... Good luck!!!!!! BIG hugs!

Maissi sa...

Voi onpa sinulla ollut paljon vastoinkäymisiä ja vielä noin vakavia. Paljon voimia ja jaksamista sinulle ja perheellesi!

Hilkka sa...

Voimia Sari sinulle ja perheellesi:)
Onneksi nykyisin hoidot ovat niin hyviä että kaikki muuttuu vielä iloksi:)Lähipiirissäni kun näitä tapauksia on aivan liian paljon...kaikki voivat tällä hetkellä erinomaisesti...jospa tämä kannustaisi sinuakin eteenpäin. Lisäksi positiivisuus, se auttaa paljon:))

maiju sa...

En ole vähään aikaan käynyt sun blogissa ja nyt tulin ja mitä täällä luinkaan. Voi itku mitä uutisia. Nyt Sari yritä kestää ja voimia kaikissa koittelemuksissa. Nyt en voi muuta kuin pitää peukut ylhäällä ja toivoa, että kaikki menee hyvin ja tauti on todettu hyvissä ajoin. Halauksia.

Riina sa...

Voi hurja! Olenkin kaipaillut sinua. Voimia ja jaksamista teille! Upea kortti!

Mervi sa...

En ole pitkään aikaan käynyt blogissasi ja pari yötä sitten näin sinusta unta!!! Jotenkin vaan muistin kun jossain vaiheessa tuli niin usein täällä poikettua. Mutta tällä ajatuksella toivon sinulle ja perheellesi kovasti voimia ja rakkautta kestää nämä koettelemukset!
Haleja;-))m

Anonym sa...

Olen paljon ajatellut sinua talven aikana ja miettinyt miten voit ja onko jotain sattununt. Tulin niin iloiseksi kun "näin" sinut taas JP Hobbyn foorumissa. Ihania luomuksia olet saanut aikaiseksi! Nyt ymmärrän "poissaolosi". Toivon voimia sinulle ja perheellesi vaikeuksien keskellä.

Halauksia

Anne

Sara sa...

Sköt om dej!

Anonym sa...

bra start

Bimsan sa...

Så tråkiga nyheter, blev så ledsen när jag läste att du fått cancer:( Fick mitt besked för ett år sen och kom ihåg känslan...

Jag tycker själv det hjälper mig jättemycket att skriva av mig men det är ju lite olika person till person.

Bamsekramar!