måndag 7 november 2016

shabby pincushion


hejsan hoppsan!
Hoppas att ni alla mår bra! Här i Stockholms trakten, som resten av Sverige är det snö... underbart tycker jag...vet att det är många som ogillar snön, men jag älskar det!! *S* Det blir så mycket ljusare, och finare... ikväll har jag en "nåldyna/nålram"  som jag dekorerat, denna gjorde jag till en swap, och mottagaren har fått den för länge sen, har bara glömt att lägga upp den! *S*
Massa spets och underbara band, applikationer,blommor och bling. Även en del fjädrar har hittat sin väg dit! Jag tog en vanlig oval ram, som jag tog bort glaset på, la dit silkestyg och lite bomullsstoppning.
Nu ska jag ta och pyssla ihop något helt annat! men det kan ni få se nästa gång! tack för titten, och ta hand om er!


Hello my sweet friends!
I hope you all are doing fine! Here in Stockholm, like rest of Sweden, we are getting snow...lots of it! I love it!! I know a lot of my fellow bloggers don't like snow...but i love it! Everything is brighter and cleaner! Tonight, i have a frame that i altered into a pincushion. This pincushion was for a swap, and has reached it's destiny, a long time ago, but i forgot to post pics! So, here it is... i have used an ordinary frame, just took the glas out and added some silk fabric, then some stuffing and lots of laces and trims, flowers and bling... Even a few feathers ended on it.
Well, i'm off to create something else, so hopefully you will see that soon! Thanks for stopping by, take care! Hugs and sunshine


Heippa ystävät!
Toivottavasti te voitte hyvin! Meillä on täällä Tukholman aluella, kuten koko ruotsissa tullu lunta, ja kunnolla! Minusta se on niin ihanaa, on paljon valoisempaa, ja kauniimpaa ulkona! tiedän että moni ei tykkää lumesta, mutta minusta se on ihanaa... huomenna ehkä kerkeän ottaa muutaman kuvankin... Tänä iltana mulla on "neularaami" teille, otin ihan tavallisen kehyksen, siitä lasi pois, silkki kangasta päälle ja pikkuisen täytin pumpulilla. Paljon pitsiä ja nauhaa kehyksen ympärille, ruusuja ja muuta mukavaa, muutama höyhenkin siihen mahtui... Tein täämän yhteen swappiin, ja se on menny perille aikoja sitten, mutta unohdin vain laittaa kuvia tänne... Nytten meinaan askarella jotain muuta, sen toivottavasti saatte nähdä pian! Kiitos kun piipahdit ja oikein rattoisaa illan jatkoa!


2 kommentarer:

Kaija sa...

NO voihan mikä ihanuus,olet kyllä hurjan taitava.Ei minulla riitä sanatkaan kuinka kaunis on,tiedät sen itsekkin.:)Olenkin seuraillut miten siellä päin lunta tulee,hirvittää kun sisko pyysi kuskiksi Tukholman seudulle ja vieläpä isolla pakettiautolla,ei se mitään mut kun se on automaattivaihteinen.En ole ajanut sellaisella viimeksi kuin yli kolmekymmentä vuotta sitten.
Ja siellä päin kun ne ajavat kuin hullut,ei mitään rajotuksia tunneta:)
Toivon ettei kauhee lumimyrsky sitten sinne päin tule.Täällä on nyt sadellut hienoa lunta hiljakseen ihan vaan ohutta,ei se mitään kun ei olisi pakkasia,mä kun olen oikee vilukissa.
Halaus täältä<3

Marjut sa...

Vau, vau, vau mikä ihanuus, upea on.
Meillä täällä Kuopiossa vain hitunen lunta, pakkasta yhdeksän astetta ja kylmä tuuli. Lunta odotellaan, pääsisi hiihtämään.
Mukavaa päivää!