lördag 30 juni 2007

Drak kort/Dragon card


Denna kort gjorde jag till min väns son som fyller år och han älskar drakar... hade ingen drak stämpel, så jag ritade en själv och målade med distresser och la lite glossy accent på prickar mm... inuti kortet finns en liten ficka med lite pengar...( hoppas han gillar den)Första gången jag har gjort ett kort utan stämpel... kanske borde lyssnat på mamma när hon sa jag borde rita mina egna motiv...hahahahahaaa... )

This card i made to my friends son,and he loves dragons, but i had no dragon stamp, so i drawed one myself. Coloured it with distressers and put som glossy accent on some parts of the dragon. Inside the card is a little pocket and in there som money... ( i hope he likes it )
Tämän kortin tein ystäväni pojalle, joka on aivan hulluna liskoihin? (perskule unohdin sen nimen suomeksi.....) Niin kiitos Laura avusta, LOHIKÄÄRMEHÄN se on suomeksi!!!kuiteskii, mulla ei ollut sellaista leimaisinta niin piirsin sen itse ja väritin sen. laitoin hieman glossy accentiä tiettyihin paikkoihin.Kortin sisällä on tasku jossa on sitten rahaa lahjaksi... ( toivottavasti hän tykkää siistä...)

5 kommentarer:

Laura sa...

Käääääääääääk!!! Sinä piirsit tuon itse??? Vau! Minä en osaa piirtää ollenkaan :(. Ja nyt kun vihdoinkin pääsen kyselemään, missäpäin Australiaa sinä asuit? :) Olikohan ehkä lohikäärme se sana mitä etsit? Minullakin tahtoo sanat unohtua +huokaus+.

sari sa...

lohikäärme!!! Kiitos!! =) Asuin bribanessa 7 vuotta... aivan ihanaa... monta kertaa on ikävä takaisin tosi vahva... varsinkin kun on kylmät ilmat...=)
Kauanko aikaa sä oot asunut sielä?

sari sa...

mites så sinne toiselle puolelle palloa menit? Saas nähdä jos käväisi sielä, meillä on tosi hyviä ystäviä jälellä viellä... parin viikon loma...Oisko se ees lomma...niska limassa ravaan eri kauppoihin jah haluan ostaa sitä ja tuota..

Linda sa...

Benjamin älskade sitt kort och de gör hans mamma oxså =)

Nu mer sitter kortet i en ram i hans rum och där kommer de sitta ett tag fram över kanske till nästa födelse dag LER STORT

Janita sa...

Min mamma gör världens finaste kort :) , jag är en stolt dotter till henne :D *ler stort*