lördag 15 december 2007

Har en liten uppdatering med några julkort och så ett kort till min svärmors vänner som fått en dotter. var roligt att göra lite andra kort som omväxling till julkorten...=)


Here's a little update with some x-mas cards and a card to MIL's friends hwo just had a baby girl. It was nice to make a diffrent kind of card for a change...instead of x-mas cards...=)

Pikkuinen päivitys... tässä taas hieman joulukortteja....sitten myös yksi kortti anoppini ystäville jotka juuri ovat saanet pikku tyttö vauvan...oli mukavaa tehdä jotain muutakin kuin vain joulukortteja...=)

Julkort m penny black stämpel/X-mas card with penny black stamp/ Joulukortti penny blac leimaisimellaCd Julkort med hÄnglar&stÄnglar stämpel/ cd x-mas card with hÄnglar&stÄnglar stamp/ Cd joulukortti hÄnglar&stÄnglar leimaisimellaJulkort utan stämpel/ X-mas card without stamp/ Joulukortti ilman leimaisinta
Julkort med House-mouse motiv/ X-mas card with House mouse stamp/ Joulukortti house mouse leimaisimellaGrattis till en dotter med skor/ Congratulation card with baby shoes/ onnittelukortti vauvalle paperi kenkien kera


12 kommentarer:

Maria H. sa...

Voi, ihania kortteja täällä on taas tehty:-D Ja valtavan iso kiitos aivan tajuttoman ihanista askeista (toki molemmat vielä avaamatta, mutta siis päällisin puolin ihastelen!) ja upeista leimakuvista ja tarroista, joita en ole ikinä nähnyt!! Aivan haltioissani avasin kuorta, kun se postista tupsahti muuan päivä sitten. Eli on tullut turvallisesti perille ja pääsen huomenna ekan askisi avaamaan, jee! Aamun on yhtä juhlaa, kun saa avata kalenteria. Kuinkas olet voinut kauniin vatsasi kanssa?

Anonym sa...

Ihania kortteja taas olet tehnyt. Nuo tossut ovat kyllä aina yhtä ihania. Joskus näin sen kaavan, mutta en oikein ymmärrä, että miten kiinnitetään tuo pohja ja reuna toisiinsa?

Laura sa...

Tosi hienoja kortteja olet värkkäillut!! Tänne alkaa nyt vihdoinkin kuulumaan jo vähän parempaa, mikä on kyllä aivan ihana juttu!!! Jippii! Ei ihmekään että minun blogiinkin on pitkästä aikaa alkanut taas ilmestymään enemmän juttuja.

Anonym sa...

Det med cd skican var himla tufft!
Skorna är ju bara för söta!

Alhambra Club sa...

Love that baby card, know what you mean think I am Christmased out with Holiday cards.

Ann Parknert sa...

Åh, du har gjort jättefina kort! Vad härlig variation du fått till, det tyder på konstnärsskap!

Anonym sa...

Usein olen täällä piipahtanut, mutta nyt vasta jätän viestinkin :o) Todella ihania kortteja ole tehnyt!

Anonym sa...

Minä olen tuo anonyymi: kun ei oikein antanut julkaista kommenttia.

Ann Parknert sa...

Voj voj :-) I am not really speaking finnish, but I think I understand what you wrote, kind of. But if you write in english next time it will be better! :-D
My mother speak finnish, well the north-swedish kind anyway. All I can say is stuff like: Dinä olen kilti. :-)

Anonym sa...

Oletpas taas luonut kaunista, voi vain kuvitella kuinka iloisiksi korttien ja vauvatossujen saajat tulevat.

ritu.se

Ila sa...

What Gorgeous Fabulous cards!! I love that cow!

Anonym sa...

Hi hii, huippu tuo poro =) Muutkin kortit todella hienoja ja niin kauniisti sommiteltuja!