söndag 2 november 2008

Penny Black Kort/Card/Kortti

God morgon! Igår kväll gjorde jag ett kort... enkelt hej kort. =) Stämpeln är Penny Black. Idag har vi massor att göra...måste hinna handla oxå...gästerna ska sova hos oss i några dagar nu... ska bli kul! Undra om jag kan pyssla på nätterna då? *S* vad tiden flygwer iväg... Amir blir 5 månader idag!!! Ni få ha en strålande dag!

Good morning! Last night i made a simple helloo card. The stamped image is Penny Black. Today we have tons of stuff to do...since our guests will be staying at our house for a couple of days. I wonder if i can craft during night? *LOL* Oh my...time goes by so fast...Amir is 5 months today! have a great day!

Hyvää huomenta! Eilis illalla tein yksinkertaisen tervehdys kortin. leimakuva on Penny Blackin. =) Tänään on paljon mitä pitää keretä tehdä...vieraat aikovat olla meillä pari päivää! Tosi kivaa! Mutta mietin että voisinkohan askarrella öisin...Vai pitäisikö nukkua joskus? hyvänen aika miten aika rientää...Amir on tänään 5 kk vanha!Oikein mahtavaa päivän jatkoa teille kaikille!9 kommentarer:

myy ja vilijonkka sa...

kyl aika menee nopeasti! joko pikkupoika on noin vanha;)
kaunis kortti! jos yrittäisit nukkua välidst etkä askartelisi sit olis kovempi into tehdä askarteluja;)

Anonym sa...

Onnea Amirin "synttäripäivän" johdosta... Eikös vauvoilla ole joka kuukausi synttärit kunnes täyttävät vuoden :)
Kiva kortti...

Aija sa...

Kylläpä on pikkumies suloisen näköinen :)
Kiva on uusi korttisikin, tuo leimakuva on niin hellyttävä. Komppaan Myytä & Vilijonkkaa, nuku ystävä hyvä että jaksat :))

Miia sa...

Onnittelut suloiselle pikkumiehelle :)) Se on totta, että aika rientää ja vähän liiankin nopsaan ja lapsista sen huomaa parhaiten, itsehän me ei vanheta olleskaan ;D
Ja vaikka olenkin huono sanomaan näin, koska itse askartelen yöt, mutta sanompa silti, että yöt on nukkumista varten :) Lepää välillä, on tarpeeksi rankkaa hoitaa sairasta laste, silloin askartelut saa jäädä hetkeksi :)

Eija sa...

Suloinen pikkumies. Onnitteluja hälle!
Kortti on IHQ ja tosiaan, muista vaikka huilaamalla hoitaa itseäsi välillä että jaksat.
Mukavaa alkanutta viikko sinulle Sari!

Anonym sa...

Hurra för lillkillen som fyllt 5!!! =D
Han är bedårande söt!! *kramar på*
Vilket härligt kort du gjort också!=)
kram Petra

Courtney sa...

What? Did you post a card? I was too busy looking at the cute baby!

Anonym sa...

coolt kort!

Anonym sa...

coolt kort!