lördag 21 november 2015

pretty shabby handmade flowersGod kväll gott folk!!
Hoppas att ni alla mår bra! Här hemma börjar barnen bli friska igen, men nu har
jag klantat mig...*S* Lyckades hälla kokande vatten på min höger fot...nu börjar huden flagna och jisses vad det svider och gör ont!! Men, eftersom jag inte kan riktigt gå, kan man pyssla med gott samvete!! Jag har några blommor att visa er, om nån är intresserad av hur man gör dessa, kan jag lägga upp en beskrivning i ett annat inlägg. Dessa är gjorda av muffinsformar,spets,chalk och på några finns lite glitter mm... Nu ska jag ta och försöka lägga mig, går inte det pga smärtan, kan jag alltid pyssla! *S* Natti natt och ta hand om er!

Good evening my lovelies!
I hope you all are fine! Our kids are getting better, but now it's my turn... i accidently poored boiling water on my foot, so that hurts like ***** the skin is starting to come off...so i haven't been able to walk much...but luckly i can craft! *lol* So i have been making these flowes... i have made them from cupcake forms (paper) lace and some embellies. If you want to know how i did them, i can make a tutorial in another post. Well, i'm going to ty and get some sleep, if that doesn't work, i'll come back up to craft! *lol* Sweet dreams and take care! Hugs and sunshine!

Iltaa ystävät!
Tänään mulla on teille itte tehtyjä kukkasia, meillä muksut alkaa parantua, niin tottakai se on mun vuoro...onnistuin jjollain tavalla kaatamaan kiehuvaa vettä jalkaani, ja poltin sen verran pahasti että nahka on nytten irtoamassa...sen verran sattuu että ei oikein voi kävellä, mutta onneksi voi sentään askarella! Siksi tein näitä kukkasia, tein ne pullapaperista, joissakin on pikkuisen pitsiä välissä, chalkkia jne. Jos jotain kiinnostaa, niin voin tehdä postauksen missä on ohjeet miten niitä tehdään. Kiitos kun piipahdit, ajattelin koittaa nukkua vähän, ja jos en onnistu...ainahan voi askarrella!4 kommentarer:

Kaija sa...

Voiih miten syötävän ihania kukkasia,upeita kerrassaan.Tarkoitat varmaan pullapaperia,että se on leivinpaperi,vai onko?No niin ja harmi kun kaikenlaista sattuu.Täällä Turus on lumi maassa,ei kuitenkaan mitään kovin paljon,jäätävän kylmän näköistä vaan.Olisin mieluummin kesäihminen en talvesta pidä lainkaan enää.Paranemisia ja voima Halitus.<3

Catherine sa...

So sorry about your foot Sari... I hope it will soon get better... Your flowers are gorgeous ! I like them a lot ! Hugs, blessings and love from Catherine

Hilkka sa...

Voi miten ihguja kukkasia olet tehnyt:-)) Koetahan parannella jalkaasi <3

Armiida sa...

Ihania kukkia. Kiinnostais kyllä tietää tekotapa. Jos vaikka itsekin yrittäisi, niin helpommin saisi noin kauniita kun olisi ohje.