söndag 12 oktober 2008

Underbara stämplar! /Wonderfull stamps!/ Ihania leimaisimia!!
Var och kikade runt på nätet och hittade till MOTIVET.COM ...Jag ÄR KÄR!!! Så många,många vackra stämplar!! Kika in o njut.... Bara klicka på min rubrik så kommer ni dit direkt!

I was surfing around when i came across MOTIVET.COM ...Oh my...i'm in LOVE!!! So many,many beautiful stamps... take look!! They are located in Canada. Just press my topic and it will take you straight to motivet!

Olin blogikierroksellani ja jotenkin päätyin MOTIVET.COM sivuille...voi jee...mä oon RAKASTANUT!! Niin mielettömän ihania leimaisimia!! Se on Kanadassa oleva webb kauppa, mutta on myös ruotsin kieleisenä. Jos joku haluaa käännös apua..niin täällä minä olen!! Jos painat otsikkoa niin pääset suoraan motivetin sivuille.

Några motiv från motivet.com/ A few motives from motives from motivet.com/ Pari leimaisin kuvaa motivet.comista


6 kommentarer:

Anonym sa...

suloisia leimaisimia! Miten rahti kustannukset? Ja käänösapua jos tarvii?
Minna S

Eija sa...

Tosi söpösiä! Aina vaan löytyy uusia.. Just tänään tilasin ekat Whiff of Joy-leimasimeni ko. firmasta ja nyt sä taas esittelet täällä uusia löytöjä. Epäreilua :(

Sollan... sa...

Ja, jag håller med: Inte suktas så. Nu har jag redan varit där, men inte igen, nänä! Jag har inte rååd just nu, snyft!!;P

Belas Creating Place sa...

oh my goodness these stamps are adorable.

I have just tagged you on my blog. Please go and take a peek.

Have a wonderful Sunday.
Bela

Awirahl sa...

Såå underbara stämplar...

Tack för grattulationen.. och dina alltid lika trevliga komentarer..

Kram Anna

Maaret sa...

Ihania leimasimia! Joo, uskon, että annat käännösapua, sillä olen saanut sitä itsekin joskus sinulta. Landstokenin kanssa tuli keväällä hiukka ongelmia ...silloin kielenähän oli ruotsi :)