söndag 2 november 2008

Penny Black Kort/Card/Kortti

God morgon! Igår kväll gjorde jag ett kort... enkelt hej kort. =) Stämpeln är Penny Black. Idag har vi massor att göra...måste hinna handla oxå...gästerna ska sova hos oss i några dagar nu... ska bli kul! Undra om jag kan pyssla på nätterna då? *S* vad tiden flygwer iväg... Amir blir 5 månader idag!!! Ni få ha en strålande dag!

Good morning! Last night i made a simple helloo card. The stamped image is Penny Black. Today we have tons of stuff to do...since our guests will be staying at our house for a couple of days. I wonder if i can craft during night? *LOL* Oh my...time goes by so fast...Amir is 5 months today! have a great day!

Hyvää huomenta! Eilis illalla tein yksinkertaisen tervehdys kortin. leimakuva on Penny Blackin. =) Tänään on paljon mitä pitää keretä tehdä...vieraat aikovat olla meillä pari päivää! Tosi kivaa! Mutta mietin että voisinkohan askarrella öisin...Vai pitäisikö nukkua joskus? hyvänen aika miten aika rientää...Amir on tänään 5 kk vanha!Oikein mahtavaa päivän jatkoa teille kaikille!9 kommentarer:

myy ja vilijonkka sa...

kyl aika menee nopeasti! joko pikkupoika on noin vanha;)
kaunis kortti! jos yrittäisit nukkua välidst etkä askartelisi sit olis kovempi into tehdä askarteluja;)

maiju sa...

Onnea Amirin "synttäripäivän" johdosta... Eikös vauvoilla ole joka kuukausi synttärit kunnes täyttävät vuoden :)
Kiva kortti...

Aija sa...

Kylläpä on pikkumies suloisen näköinen :)
Kiva on uusi korttisikin, tuo leimakuva on niin hellyttävä. Komppaan Myytä & Vilijonkkaa, nuku ystävä hyvä että jaksat :))

Miijja sa...

Onnittelut suloiselle pikkumiehelle :)) Se on totta, että aika rientää ja vähän liiankin nopsaan ja lapsista sen huomaa parhaiten, itsehän me ei vanheta olleskaan ;D
Ja vaikka olenkin huono sanomaan näin, koska itse askartelen yöt, mutta sanompa silti, että yöt on nukkumista varten :) Lepää välillä, on tarpeeksi rankkaa hoitaa sairasta laste, silloin askartelut saa jäädä hetkeksi :)

Eija sa...

Suloinen pikkumies. Onnitteluja hälle!
Kortti on IHQ ja tosiaan, muista vaikka huilaamalla hoitaa itseäsi välillä että jaksat.
Mukavaa alkanutta viikko sinulle Sari!

petra/paradise sa...

Hurra för lillkillen som fyllt 5!!! =D
Han är bedårande söt!! *kramar på*
Vilket härligt kort du gjort också!=)
kram Petra

Courtney sa...

What? Did you post a card? I was too busy looking at the cute baby!

Anonym sa...

coolt kort!

Anonym sa...

coolt kort!