fredag 30 januari 2009

Fjärils kort/ Butterfly card/ Perhos kortti

har fått en period då jag vill göra annat än "vanliga" kort... Hittade en jätte bra sida som har massa olika mallar på olika vikningar mm... Jag hittade denna vikning även därifrån, som hjärtekorgen jag gjorde igår. Tog 2 bilder så ni ser hur kortet ser ut öppen & hur den ser ut stängd. Få se vad jag viker ihop tills imorgon..*S* Ha en underbar helg!
P.S. Om ni vill komma till sidan med en MASSA mallar...är detbara klicka på rubriken så kommer ni dit!

I have a period where i want to make diffrent types of cards, not always the "usual" I found a great site that has lots of diffrent templates and folding instructions... I found this folding instruction for a butterfly card from there also. I took 2 pictures, so you can see what the card looks like open & closed. Wonder what i'll be folding tomorrow! Have a great weekend!
P.S. If you want to check out the website stuffed with templates, just click on the title, and it will take you there!

Nytten taitaa olla menossa kausi jolloin haluan haastaa itseäni ja tehdä erillaisia kortteja... Löysin mahtavan sivun jossaa on paljon eri malleja ja vinkkejä...Sieltä löysin myös ohjeet tähän perhos korttiin. Otin 2 kuvaa niin näätte kortin sekä avattuna että suljettuna... Saas nähdä mitä taittelen huomiseksi! Oikein mahtavaa viikon loppua kaikille!
P.S. Jos haluatte käydä katsomassa sivua joka on täynnä eri malleja niin se on vain klikata otsikkoa niin pääsette nille sivuille!8 kommentarer:

myy ja vilijonkka sa...

tämähän on upea malli! pitää koittaa! just sain valmiiksi haasteesi et kortti ilman leimasinta mut kamera ei ole kotona katsotaan kun tytär tulee kotiin jos kuvais puhelimella?
hyvää viikonloppua koko perheelle!

Awirahl sa...

Så sött kort.. tror att jag får titta in på den där sidan..

Kram Anna

Courtney sa...

Oh my! This is adorable! I love the glittery butterfly!!

Lorie sa...

Very pretty Sari! I love the glitter!

AN sa...

Kaunis ja kiva malli!Ihanan kesäinen!

tuulis sa...

vau!

Maissi sa...

Hieno malli ja kauniin kortin teit tällä mallilla :)

Marcea sa...

this is so pretty, love your card template
have a great weekend
-x-