torsdag 26 juli 2007

Senaste dagarna har jag helt enkelt inte haft tid att pyssla... vi har haft gäster på kvällarna och dagarna har vi sprungit hos läkare på KS... man har upptäckt nyligen att våran yngsta dotter är nästan döv...=( Så nu blir det springa på en massa olika mätningar,möter, specialister... Skönt att hon äntligen får den hjälpen hon har rätt till...Men måste bara tillägga att alla på Ks har varit så underbara!! Men,men nya alster kommer upp ikväll.
Hoppas att ni alla har det bra!
Kram//sari

Lately i just have'nt had the time to do any grafting... we have had guests evry evning and during the daytime we have been to the hospital with our youngest daughter...Doctors recently found out that she is practially deaf...=( So now we have been to the hospital almost daily, taking diffrent tests, meetings etc. But it's good that she is finally getting the help she needs! Just have to mention evryone working att hospital (KS) have been so wonderfull with her, and us parents! But, tonight i will be posting some new stuff... Hope you all are well!
Hugs//Sari

Viime aikoina en ole kerrenyt tekemään mitään, askartelu puolella... Saimme tietää noin viikko sitten että meidän nuorin tytär on melkein kuuro...=( Mutta, nyt kun asia on selvin niin se oikean hoidon, ja sen hoidon mihin sillä on oikeus! Iltaisin meillä on ollut talo täynnä vieraita, ja päivisin olemme joukseet sairaalassa... mutta on pakko mainita että kaikki pikku neitin osastolla ovat olleet niin ihania, sekä donjaa kohtaan että meitä vanhempia! Aion sitten hieman myöhemmin pistää uusia kuvia uusista korteista jne..
Toivottavasti te kaikki voitte hyvin!
Halit//sari

4 kommentarer:

Anonym sa...

haluatko kaksi sivua siihen lemmiki decon?
uskon että se ei haitta että olet ruotsin puolella, voin vaikka laitta ekana sinulle sitten ei tarvitse jonkun toisen maksaa isompa postikulua

Alhambra Club sa...

Sorry to hear about your daughter, but at least now that you know as you say she will be able to get the help she needs and that is good news.

Debby sa...

Ikava kuulla tyttaresi kuulo viasta,mutta hyva etta sita voi ainakin nyt hoitaa oikein .Minunkin nuorimalla on jonkin nakonen kuulo vika,joskaan ei kylla noin paha.Lahinna hairitsee keskittymiseen.Muistinkin juuri etta pitais vieda taas kuulo kokeisiin. .Ihania toita olet saanut aikaseksi.Servietti teline on kaunis.

emilia in Taiwan sa...

oh, Sari. Sorry to hear about this. She will get well for sure!

I will pray for her!