fredag 26 september 2008

Bröllopskort/Wedding card/HääparilleFick ett beställningskort som skulle gå till ett brudpar och den skulle vara enkel...=) Samtidigt fick jag ett beställning på ett kort till en man som fyller 60...den är jag inte klar med, så den får ni se imorgon eller senare idag!...kan lova lite naket på det kortet...*S* Ha en trevlig helg!!

I recieved an order to make a wedding card and it had to be "simple" =) Also a b-day card for a gentleman who will turn 60...but that card isn't done yet, so you will see it tomorrow... or later today!=) I can promise some nudity on that card...*LOL* Have a great weekend!

Sain tilauksen kortista hääparille,ja mielellään piti kortin olla aika yksinkertainen ja tässä se kortti on. Samalla sain tilauksen 60 vuotiaalle herralle. Mutta en ole valmis sen kortin kanssa, joten sen näätte huomenna! Taikka myöhemmin tänään! Mutta lupaan että se on seksikkäämpi...=) Oikein mahtavaa viikonloppua!!

11 kommentarer:

Hilkka sa...

Täällähän on kivan näköisiä kortteja vaikka kuinka! Ihana se kirjanmerkki, niin yksinkertaisen kaunis:) Kiitos vierailusta blogissani!

Minnis sa...

Kaunis ja tunnelmallinen kortti :o) Hääkortit tuottaa itselleni suorastaan tuskaa, niihin on niin vaikeaa saada tunnelmallisuutta ja harmonisuutta.

Awirahl sa...

Jätte vackert kort..

Ammi sa...

Superfint kort :-).....fick ett kuvert idag från dig, med vinsten. Du är inte klok, vad mycket fint, wow...tack så supermycket, jättekram :-) Ammi

Andrea, sa...

Beautiful card, the colours and flowers are so pretty

Anonym sa...

Jätte fint!!

Lorie sa...

It is just a lovely card!

myy ja vilijonkka sa...

kaunis jotenkin niin upea ja mahtava! varmasti kelpaa tilaajalle!

MonicaO sa...

Så jättesnyggt kort. Gillar det hur mycket som helst.
Monica

Tesa sa...

Jättevackert bröllopskort. Tack för din kommentar hos mig :o)

Aija sa...

Ihana kortti, kertakaikkiaan.
Tyylikäs, hempeä ja samalla niin kaunis!